designfoto

Welkom in de Banden XL webshop!

Online bestellen: gemak, overzicht en snelheid


Vanuit je luie stoel

Zoek op je gemak nieuwe velgen en banden voor je auto. Kijk, vergelijk en kies voor de mooiste producten met de beste prijs. Velgen en banden shoppen is nu extra aantrekkelijk, in onze webshop.

Het hele assortiment

Alle banden en velgen in ons assortiment vind je straks terug in onze webshop. We werken hard aan het toevoegen van accessoires. Het aanbod wordt dagelijks ververst, zodat jij geen enkel artikel hoeft te missen. 


Gevonden? Vlot bestellen in een paar klikken

Heb je gevonden wat je zocht? Ga in slechts enkele muisklikken naar de uitgang van de shop. Kies je artikelen, vul je gegevens in, kies voor monteren, afhalen of bezorgen, betalen en klaar.

In vier stappen van zoeken tot aflevering


Stap 1: Artikelen

Wandel gerust kriskras door de shop, met meer dan 10.000 artikelen in ons assortiment zul jij je niet snel vervelen. Wil je gerichter zoeken, voer dan je kenteken in. Je krijgt dan het totale aanbod voor jouw auto. Zoek je specifieke maten of eigenschappen, een winterband waarmee je veilig op wintersport kunt of juist een allseason band? Met de filters voor maten, draagvermogen en profiel aan de linkerzijde vind je precies wat je zoekt. De zoekmachine presenteert een breed scala aan nieuwe banden, plus de opties die beschikbaar zijn voor gebruikte banden, met details over bijvoorbeeld profieldiepte.

Bestelling controleren, inplannen en afrekenen


Stap 2: Adresgegevens

Check je bestelling in het winkelmandje. Maak vervolgens de keuze: wil je je producten door Banden XL laten monteren of kom je de producten ophalen? Wil je dat we je producten bij je laten bezorgen?


Stap 3: Afspraak inplannen

Kies je voor monteren, dan krijg je na het invullen van je gegevens de online planner in beeld. Kies de dag, kies de gewenste tijd en je bent klaar!


Stap 4: Betalen

Met een paar muisklikken kun je betalen. Kies voor betaling via iDeal, PayPal. Of kies ervoor om bij montage of ophalen contant of met pin te betalen.

Straks in de webshop


We hebben de afgelopen tijd alles op alles gezet om jou de beste shop-ervaring te bieden in onze Banden XL website. We gaan daarmee door, zodat de shop telkens beter, completer, sneller en gemakkelijker wordt.

Wat gaan we doen?

Ook onderdelen en accessoires - We voegen in de komende tijd nog vele artikelen toe in deze categorieën, zodat jij je bestelling helemaal compleet kunt maken. Mis je intussen artikelen die je wel in de shop had verwacht? Neem contact met ons op, dan zorgen wij dat je deze producten alsnog snel krijgt geleverd.

 

Een nieuw design - We werken momenteel hard aan een nieuw design voor de website van Banden XL. Ook de webshop wordt hierin meegenomen, met als doel het overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor de klant.

 

Ga nu direct naar onze webshop >