designfoto

Inkoop banden & velgen

Inkoop van partij banden & velgen


Banden XL is ook gespecialiseerd in het inkopen van grote partijen gebruikte of nieuwe banden en velgensets. Vaak zijn dit opruimingen van magazijnen of bandenhotels bij autobedrijven en autodealers. Wij hebben ons eigen transport en kunnen snel schakelen.

 

Vragen of interesse? info@bandenxl.nl


Inkoop demo / demontage banden


Ook voor het inkopen van demo banden kun je bij Banden XL terecht. Zowel kleine als grote aantallen kopen wij regelmatig in. 

Voor autobedrijven komt het voor dat wij nieuwe all-season banden leveren met inruil van de af-fabriek gemonteerde zomerbanden. Dit noemen wij demo banden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Inruil van banden en velgen 


Bij aanschaf en montage van een nieuw set velgen in onze winkel is het mogelijk om je 'oude' set velgen bij ons in te ruilen. Verwacht hier uiteraard wel handelsprijzen voor terug.

 

Inkoop van banden en velgen


Ook losse inkoop of afvoer van je gebruikte banden en velgen is via ons mogelijk. Op basis van art. 437Sr en het Uitvoeringsbesluit zijn opkopers wettelijk verplicht een doorlopend en gewaarmerkt inkoopregister bij te houden, waarin ze moeten bijhouden:

a) de datum van verkrijgen van het goed;
b) een zo specifiek mogelijke omschrijving van het goed;
c) de prijs;
d) de naam en het adres van de aanbieder van het goed.
In het geval van de handel in koper(legering) tegen contante betaling is ook de vermelding verplicht van het nummer en het type identiteitsbewijs waarmee de aanbieder zich legitimeert.