designfoto

Velgenspecialist

Kies online


Zoek in onze webshop naar tweedehands velgen voor jouw auto. Wij hebben de grootste voorraad gebruikte velgen van Nederland, altijd ruim 2000 velgensets beschikbaar. Door de grote vraag naar gebruikte velgen wisselt onze voorraad heel snel, hierdoor kan nooit alles online staan. Niet gevonden wat je zocht? Of zoek je een specifiek model, kleur of maat? Neem gerust contact met ons op!

Welke velgen passen op mijn auto?


Iedere auto heeft zijn eigen specifieke velgmaten, niet alle velgen zullen dus op jouw auto passen. Op onze webshop kun je eventueel zoeken op auto of kenteken. Als je geen idee hebt wat hier bij komt kijken adviseren we je om contact met ons op te nemen, zodat wij samen met jou op zoek kunnen naar de juiste velgen voor je auto.

Stalen velgen


Goedkope en de meest praktische velgen zijn de zogeheten ‘stalen velgen’. Vaak zijn ze verborgen achter een set wieldoppen omdat de velgen er erg neutraal uit zien. Toch zijn dit hele praktische velgen doordat ze vrijwel onderhoudsvrij zijn. Ze zijn bestand tegen allerlei omstandigheden en worden niet of nauwelijks aangetast door modder en pekel. Daarbij zijn ze goedkoop in aanschaf. Een set tweedehands stalen velgen heb je bij ons al voor €95,- !

Lichtmetalen velgen


Tegenwoordig zijn lichtmetalen velgen vaak al standaard geleverd op je auto. Ze zien er een stuk mooier uit dan stalen velgen en tegenwoordig ook prima opgewassen tegen winterse omstandigheden. De diversiteit maakt het zo leuk, over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Wij hebben altijd meer dan 1000 tweedehands lichtmetalen velgensets op voorraad, zo kunnen wij je altijd iets aanbieden. In onze showroom nemen wij graag de tijd om een aantal modellen voor je wagen te plaatsen, zodat je een goede indruk hebt hoe het gaat staan onder je auto.

Originele velgen


De velgen die af-fabriek onder je auto geleverd zijn noemen wij ‘originele velgen’. Juist deze merk-velgen die geleverd zijn door fabrikanten van auto’s zijn van erg goede kwaliteit en door de lange levensduur erg geschikt om tweedehands aan te schaffen. Alle auto’s worden optioneel geleverd met diverse velgmaten en modellen waardoor je alsnog diverse mogelijkheden hebt om voor een mooiere velg te gaan zonder kwaliteit in te leveren. Bijkomend voordeel is dat originele velgen vaak hun waarde beter behouden dan imitatievelgen.

Nieuwe lichtmetalen velgen


Zit er in onze voorraad gebruikte velgen niets tussen voor je? Niet getreurd, vaak hebben we ook voor jouw auto een enorm assortiment aan nieuwe velgen die we kunnen aanbieden. Hierin hebben wij een zeer brede selectie gemaakt van merken en fabrikanten van goede kwaliteit die wij kunnen leveren. Staan wij niet achter de kwaliteit van de wielen dan zullen wij je dit ook niet aanbieden. Heb je zelf online velgen gevonden en zou je deze bij ons willen bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maatwerk


Een bepaalde look creëren op jouw klassieker? De juiste velgmaten of bandenmaten uitvogelen onder je circuit auto? Of een hele exclusieve set onder jouw auto? Bij Banden XL houden we van uitdagingen, niets is ons te gek. Laat je gerust vrijblijvend informeren door 1 van onze specialisten.