designfoto

Velgenspecialist

Kies online


Zoek in onze webshop naar tweedehands velgen voor jouw auto. Wij hebben de grootste voorraad gebruikte velgen van Nederland. Je vind bij ons altijd ruim 2000 velgensets. Door de grote vraag naar gebruikte velgen wisselt onze voorraad heel snel en is ons online aanbod nooit volledig. Niet gevonden wat je zocht? Of zoek je een specifieke model, kleur of maat? Neem gerust contact met ons op.

Welke velgen passen op mijn auto?


Iedere auto heeft zijn eigen specifieke velgmaten. Dus zullen niet alle velgen op jouw auto passen. In onze webshop kun je zelf zoeken op auto of kenteken. Als je geen idee hebt wat hier bij komt kijken, neem dan contact met ons op. We gaan graag met jou op zoek naar de juiste velgen voor je auto.

Stalen velgen


Stalen velgen zijn doorgaans de meest goedkope en praktische velgen. Omdat deze velgen er erg neutraal uit zien, worden ze dikwijls verborgen achter een set wieldoppen. Een voordeel van deze stalen velgen is wel dat ze praktisch en vrijwel onderhoudsvrij zijn. Ze zijn bestand tegen allerlei omstandigheden en worden niet of nauwelijks aangetast door modder en pekel. Daarbij zijn ze goedkoop in aanschaf. Een set tweedehands stalen velgen heb je bij ons al voor €95,-.

Lichtmetalen velgen


Tegenwoordig zijn lichtmetalen velgen vaak al standaard geleverd op je auto. Ze zien er een stuk mooier uit dan stalen velgen en ze zijn tegenwoordig ook prima opgewassen tegen winterse omstandigheden. De diversiteit maakt lichtmetalen velgen voor autobezitters interessant. Maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Wij hebben altijd meer dan 1000 tweedehands lichtmetalen velgensets op voorraad, waardoor wij je altijd iets moois aanbieden. In onze showroom nemen wij graag de tijd om een aantal modellen voor je wagen te plaatsen, zodat je een goede indruk hebt hoe ze gaan staan onder je auto.

Originele velgen


De velgen die af-fabriek onder je auto geleverd zijn noemen wij ‘originele velgen’. Deze merk-velgen, geleverd door de fabrikanten van auto’s, zijn van erg goede kwaliteit en door de lange levensduur erg geschikt om tweedehands aan te schaffen. Alle auto’s worden optioneel geleverd met diverse velgmaten en modellen waardoor je alsnog diverse mogelijkheden hebt om voor een mooiere velg te gaan zonder kwaliteit in te leveren. Bijkomend voordeel is dat originele velgen vaak hun waarde beter behouden dan imitatievelgen.

Nieuwe lichtmetalen velgen


Vind je in onze voorraad gebruikte velgen niets dat jij voor jouw auto mooi lijkt? Niet getreurd, ook voor jouw auto kunnen wij een groot aantal nieuwe velgen aanbieden. Wij kunnen een zeer brede selectie leveren van merken en fabrikanten, met nieuwe velgen van goede kwaliteit. Staan wij niet achter de kwaliteit van de wielen dan zullen wij je dit ook niet aanbieden. Heb je zelf online velgen gevonden en zou je deze bij ons willen bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maatwerk


Wil jij een bepaalde look creëren op jouw klassieker? De juiste velgmaten of bandenmaten uitvogelen onder je circuit auto? Of wil je graag een heel exclusieve set onder jouw auto? Bij Banden XL houden we van uitdagingen, niets is ons te gek. Laat je gerust vrijblijvend informeren door één van onze specialisten.