designfoto

Garantie en retour

Garantie


Vindt u dat uw product niet over de gewenste kwaliteit beschikt, dan kunt u altijd per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zoeken dan met u mee naar een geschikte oplossing. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot garantie en het retourneren van uw bestelling. Mocht u geen antwoord vinden op uw vraag, neemt u dan gerust per e-mail of telefonisch contact met ons op. Wij proberen u op die manier alsnog aan een antwoord te helpen.

Uw product retourneren


Bent u niet tevreden over uw product? Wij vinden dit vervelend en bieden u daarom de mogelijkheid om dit aan ons te retourneren. Via onderstaand e-mailadres kunt u een retourzending aanvragen. U kunt binnen 1 werkdag van ons een reactie verwachten omtrent de retourzending. Heeft u uw product teruggestuurd? Dan houden we u uiteraard op de hoogte van de verdere afhandeling hiervan. Bij vragen kunt u mailen naar klantenservice@bandenxl.nl.

Terugbetaling


Indien een product correct geretourneerd is, kunt u verwachten dat u binnen 14 dagen uw geld heeft ontvangen. Wat krijgt u precies terug? U krijgt bij een retourzending van ons het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de verzendkosten. De kosten voor het terugsturen zijn wel voor uw eigen rekening. Als blijkt dat uw product verwijtbare schade heeft waarvoor wij aansprakelijk zijn, hoeft u zich over deze retourkosten niet druk te maken, die nemen wij dan uiteraard voor onze rekening. Indien mogelijk betalen wij u terug op dezelfde manier als u betaald heeft.

14 dagen bedenktermijn


Heeft u uw product ontvangen, maar bent u niet tevreden? Vanaf de derde dag na ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om uw product bij ons retour te melden. Uiteraard zien wij het product wel graag onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking terug. Vervolgens zullen wij ons retourbeleid volgen voor de verdere afhandeling van uw terugzending. Het retourbeleid staat beschreven in onze algemene voorwaarden.